top of page
Relaxing Massage

Verjongen met ReFitGroningen
Massage & Therapieën

Massage bij vermoeidheid en stress

Veel mensen uiten na de massage zich lichter en ontspannender te voelen en tegelijkertijd meer bewust van hun lichaam te zijn en steviger op de grond te staan.

Massage geeft onmiddellijk effect op ons geestelijke en lichamelijke gesteldheid. Het zorgt voor de nodige balans: ontspanning en betere nachtrust bevorderd de fysieke conditie; het lichamelijk fit en actief voelen helpt om mentale en emotionele evenwicht te behouden. Op deze manier kan het helpen bij langdurige spanningen, onrust

en winterdepressie.

Als u gemasseerd wordt kunt u merken hoe u spieren ontspannen en hoeveel rust u ervaart.

Aanraking op zich geeft ons al het gevoel van zelfvertrouwen en voldoening. Dat kan herstel van ziekte of ongeval sneller laten verlopen en ondersteunen tijdens een rouwperiode of bij sombere stemming. Het draagt bij aan betere concentratie en helpt alert te blijven.

De reactie op massage is persoonlijk en kan per keer verschillen. Het hangt af van de conditie en behoefte van de mens op dat moment. Men kan zich opgewekt en energiek voelen maar ook slaperig. Hoe dan ook, door de massage wordt ons zelfgenezend vermogen geactiveerd, we voelen ons fitter, beter gestemd en ontspannen.


17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page