top of page

Van harte welkom bij ReFitGroningen!

 

Aanbieding:

Shiatsu stoelmassage 4 sessies voor €100 
 

Head Massage
shutterstock_648860656.jpg

Welkom bij ReFitGroningen

Een toegangspoort tot gezondheid

Hou je lichaam fit op natuurlijke wijze. Mijn naam is Larisa Sushkova en ik ben een ervaren masseuse & sporttherapeut en een sterk voorstander van een holistische benadering van genezing. Elk mens bestaat uit lichaam, ziel en geest. Alle drie moeten in goede staat verkeren, zodat een vrije stroom van energie wordt bereikt. In mijn praktijk doe ik er alles aan om deze energie vrij te maken en het welzijn te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar een goede sportmasseur of voor een massage waarbij we de natuurlijke energiebanen weer activeren, bij mij ben je dan op het goede adres.

shutterstock_360884963.jpg

Uw doel,
Mijn missie

Alleen het beste is goed genoeg

Diensten die ik je kan aanbieden

Bij ReFitGroningen bied ik een reeks  diensten aan die ontworpen zijn om het hele menselijke lichaam te behandelen. Wordt het geen tijd dat jij je weer als vanouds voelt? Ik neem voor elke cliënt de tijd, en zorg er samen met jou voor dat we een programma opstellen die past bij jouw behoeftes. Neem vandaag nog contact met me op, en start je eigen Refit programma.

Sportmassage

shutterstock_777884686 (1).jpg

Een sportmassage, regelmatig of incidenteel, kan een duidelijke rol spelen in de verzorging en het herstel van het lichaam. Massage is een al eeuwenoud beproefd middel om de beweeglijkheid te bevorderen en prestaties positief te beïnvloeden. Door het geven van mechanische prikkels (wrijven, kloppen, knijpen, rollen) op het lichaam wordt de doorstroming van het bloed door de onderliggende spieren gestimuleerd. Dit wekt verdere reacties in het lichaam op die vermoeidheid doen verdwijnen, spierpijn en verhardingen in de spieren verminderen, verhoogde spierspanning (tonus) verminderen en opgehoopt vocht en afvalstoffen uit het spierweefsel verwijderen.

Ontspanningsmassage

shutterstock_641732440.jpg

Door helende, ontspannende massage merkt men soms pas hoe pijnlijk of gespannen het lichaam kan aanvoelen. Klachten die veel voorkomen zijn: nek/schouder/(lage) rugpijn, stress, vermoeidheid, weinig energie, niet lekker in je vel zitten, vaagheid, en angsten.
Deze klachten kunnen vaak signalen zijn van overbelasting van je geest of lichaam. Veel van deze spanningen worden veroorzaakt doordat we gevoelens 
onderdrukken of er niet bij stilstaan.
Ontspanningsmassage gebeurd op de naakte huid en is een mix van massage technieken, geur en rustige muziek.

Stoel shiatsu massage

shutterstock_576123949.jpg

Tijdens deze massage worden je nek, schouders, rug, armen, handen en hoofd behandeld.
De stoelmassage verminderd spanning en stijfheid in de spieren. Het is tevens een preventieve vorm van massage die vastzittende schouders, stijve nek en hoofdpijn kan helpen voorkomen. Bij regelmatige behandeling worden stress en vermoeidheid verminderd. De stoelmassage wordt gegeven in een speciaal ontwikkelde ergonomische stoel.
Ik verzorg op wens ook stoelmassage behandelingen op locatie. Ik bezoek je dan op je werk. Ook dan zul je ervaren hoe rustgevend en helend dit voor jou is.

Voetreflexologie

Image by Rune Enstad

Het doel van de voetreflextherapie is het in balans brengen van de verschillende systemen en organen en het activeren van het zelfgenezend vermogend van de mens.

De reflexzones op onze voeten corresponderen met bepaalde organen, gewrichten, botten en klieren. Het uitoefenen van druk op de punten in deze zones prikkelt het zenuwstelsel en stuurt een impuls naar het hiermee verbonden gebied. Het zorgt voor betere doorbloeding, ontspanning, snellere afvoer van afvalstoffen en activeert zelfregulatie en herstel.

Het is een buitengewoon aangename manier om spanning los te laten en de gezondheid te bevorderen.

Voetreflexzonetherapie kan bijzonder effectief werken bij:

- vermindering van stress, herstelling van slaapritme

- afneming van pijn

- optimalisatie van spijsvertering en stofwisseling

- verbetering van bloedsomloop

- geeft positieve invloed op de stemming en versterkt levensenergie

De voetreflexologie wordt steeds meer geïntegreerd  in de moderne maatschappij. Echter in geval van ziekte en letsel is het aanbevolen om de arts te raadplegen. Reflexologie is een aanvullende therapie en kan de reguliere geneeskunde niet vervangen. Het kan bijdragen aan snellere herstel en verbetering van de kwaliteit van het leven.

Image by Conscious Design

Hippocrates

“The natural healing force in each one of us is the greatest force in getting well.”

Energetische therapie

shutterstock_496754440.jpg

Breng uw lichaam in evenwicht

Bij holistisch energetische therapie wordt er gekeken naar de mens als geheel, het holisme. Lichaam, geest en ziel staan op onlosmakelijke wijze met elkaar in verbinding. Klachten die zijn uiting vinden op het ene vlak, kunnen een oorzaak hebben op een ander vlak.
Een holistisch energetisch therapeut ziet de samenhang van diverse klachten en kan door middel bijvoorbeeld reading en healing op energetisch niveau de blokkades in het lichaam vinden en deze te helpen opheffen. De klachten kunnen hierdoor afnemen of zelfs verdwijnen.

Reiki 

shutterstock_1039280584.jpg

Natuurlijke genezing

Het mooie aan Reiki is dat het heel puur is. Ik geef alleen de energie door en heb daar verder geen invloed op. Heb je een pijntje of klacht, dit kan in één keer verdwijnen. Maar het kan ook zijn dat er inzicht komt in het waarom! Dat kan ook de oplossingen bieden. Soms ben je moe na een behandeling en een andere keer heel vrolijk en energiek. Werken met Reiki brengt je dichter bij jezelf. Tijdens een Reiki-behandeling zit je in de stoel of lig je met je kleren aan op een tafel.

Back Massage

Shiatsu stoelmassage 4 behandelingen voor €90

shutterstock_1039280584.jpg

Contact

Mudaheerd 134,
9737 XG, Groningen,
Nederland

+31 628.478.598

Bedankt voor de inzending!

bottom of page